Farumgårds Alle 2, 3520 Farum

PANORAMA UDSIGT I FØRSTE RÆKKE

Efter 40 år med samme ejer, er det nu tid til, at denne gode ejendom skal have nye ejer - en hel unik beliggende villa med søudsigten og luft omkring villaen virker storslået, og de store vinduer i ejendommen giver en fantastisk udsigt over Farum Sø.

Udenfor ejendommen mødes man i den hyggelige velplantede have med flere dejlige terrasser og hyggekroge ligesom der er el-markise ved boligens syd terrasse. Huset har en lukket og ugenert have mod Farum Sø. Som ejer har man ret til at holde båd i Farum sø med liggeplads ved egen matrikel og ligeså ret til lystfiskeri for sig og husstand jfr. tinglyst dokument. Området er populært midt i Farum, hvor der nu mulighed til dem, der ønsker at bygge nyt eller opdaterer på en af de bedste beliggenheder i området. Farumgårds Alle ligger rigtig godt - meget privat og fuldkommen uforstyrret for enden af en lukket villavej og med dejligt grønt ubebygget naturområde som genbo. En uovertruffen drømmebeliggenhed for naturelskeren, som ønsker at have naturen og dagligdagens gøremål inde for rækkevidde, og samtidig vil kunne komme til København på under 25 min.

Ejendommen er opført i 1956 og via sælgers gode håndværkeregenskaber er boligen løbende opdateret, 139 etagemeter fordelt med 109 boligareal og 30 kvm. kælder. Herudover 30 kvm. udhus og 18 kvm. garage/værksted.

Huset tilbyder: Møblerbar entre med fine natursten og garderobe, 2 gode værelser, hvidt brusebadeværelse, funktionelt køkken med nedgang til viktualierum/vinkælder, opholds- spisestue samt helårsudestue som giver videre udgang til den sydvendt udsigts terrasse over Farum Sø. I stuerne er den nyere brændeovn med glasruder med til, at bevarer hyggen i opholdsstuerne i de kolde måneder. Fra opholds- spise- og helårsudestue værelser og badeværelse er der sø udsigt! Endvidere en brugbar kælder med fordelingsentre, bryggers med gasfyr samt 2 disponible rum. I kælderen er der egen indgang udefra. Herudover et stort udhus/atelier med skydedøre og uhindret udsigt over Farum Sø. Sidst men ikke mindst en garage, der anvendes som hobbyværksted.

Rammerne er perfekte til den familie som ønsker en fredelig, rolig og naturskøn beliggenhed, Der er kort gå eller cykelafstand til indkøb, Farum Bytorv, institutioner og de gode sportsfaciliteter Farum byder på samt off. transport i form af bus og S-tog i nærområdet.Kom og oplev en villa med en af byens bedste udsigter! Jeg glæder mig til at fremvise ejendommen, ring for fremvisning eller yderligere informationer til ejendomsmægler Marianne Møllebro, der træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00, tlf. 4816 0012 eller mail; marianne@moellebro.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.