Sejrøvej 1, 3550 Slangerup

Funktionel 1-plansvilla i børnevenlige omgivelser.

Opdag denne smukke, stilrent og gennemtænkt villa, opført af murermesteren - til sig selv, i 2009 og allerede i 2020 har boligens badeværelser fået en opdatering!

Ejendommen fremstår som et 192 kvm. etagemeter luksusbyggeri, integreret carport og isoleret udhus, både hvad angår beliggenhed, byggestil, valg af materialer og indretning.

Beliggenheden er ideel for familier, med stisystemer, der forbinder til Lindegårdsskolen, daginstitutioner , og rekreative facliteter, indkøbsmuligheder, Brugsen og Netto samt diverse specialbutikker, der ligger inden for kort afstand, ligesom busforbindelser, der nemt forbinder til omkringliggende områder. Huset appellerer til den kræsne køber, der ønsker at bo i et specielt og eksklusivt hus, med gode muligheder for at få glæde af de omkringliggende omgivelser.

Inde i boligen bydes du velkommen af et entréområdet med robuste gulvklinker og med plads til overtøj. Hjertet i hjemmet er den cirka 38 kvm. store lyse alrum/køkken med direkte udgang til den sydvestvendte terrasse, som er perfekt til afslapning, underholdning, grill m.v. Når det bliver efterår og køligere er boligens indbyggede pejs med glas til 2 sider mod opholdsstuen og køkken/alrum formentlig en karakter familien vil værdsætte på kolde dage. Boligens hvide køkken med masser af god skabsplads og indeholder alt i hårde hvidevarer. Dejlig lys stue med kik til boligens have. Forældre soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til et badeværelse med bruseniche. Endvidere 4 gode børneværelser/kontor med indbyggede skabe,tilbyder fleksibel plads til familie og gæster samt ekstra badeværelse med bruseniche. Et funktionelt lyst bryggers med naturgasfyr, genvex anlæg, vaskemaskine og tørretumbler og ekstra opbevaring fuldender denne indbydende bolig.
Herudover er der i boligens baghave endnu en ugenert terrasse. Der er gulvvarme i hele villaen. Huset byder endvidere på stor carport, hvor der er etableret en loftlem i tagkonstruktionen, samt isoleret udhus med grå gulvklinker.
Der foreligger en flot tilstands- og elrapport.
Ring for yderligere informationer eller fremvisning til ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012 eller send en mail; marianne@moellebro.dk

Jeg glæder mig til at fremvise denne flotte ejendom for jer!
Smukt, stilrent og gennemtænkt byggeri opført af murermesteren - til sig selv, opført 2009 og allerede i 2020 har boligens badeværelser fået en opdatering!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.