Strædet 6, Lystrup, 3550 Slangerup

Idylisk byhus, fredeligt beliggende med den skønneste have!

243 etagemeter fordelt med 156 kvm. boligareal samt 87 kvm. super anvendelig kælder. Herudover disponibel tagetage 64 kvm. og endelig 20 kvm. nyere udhus/atalie.

Her er tale om en arkitekttegnet ejendom, der skal opleves indefra i virkeligheden! - sjældent udbudt ejendom!

Unik ejendom, der står med pudsede hvide facader og et godt stråtag (med brandhæmmende undertag), loft til kip, flot muret pejs, sprossede vinduer, plankegulve der er skruet og proppet, snedker fremstillet køkken, sæbebehandlet massiv køkkenbord og meget mere - kom selv og oplev! - mega hyggelig have samt lukket gårdhave - værksted eller atalie samt drivhus.

Landhuset indeholder, en rummelig entre med murestens klinkegulv, der har fordeling til henholdsvis opholdsstue m/pejse samt stort køkken/alrum med loft til kip, et snedker fremstillet køkken, der et tilpasset boligens stil. Specielt fremstillet kogeø. Udgang til lukket og hyggelig gårdhave mod syd. Fra køkken, direkte tilgang til stort bryggers med skabe, vask, vaskemaskine og fryser, her er ligeledes udgang til gårdhaven. I boligens opholdsstue med arkitekttegnet pejs samt massive trægulve der er skruet og proppet og også her er der udgang til boligens ugenerte og super hyggelige gårdhave. I opholdsstuen er der en muret spindeltrappe til 1. sal samt nedgang til boligens rigtig gode kælder. 1 salen har stort disp.rum (der ikke er godkendt til beboelse). Herudover byder stueplan på brusebadeværelse samt 2 gode værelser hvoraf det ene værelse har udgang til ejendommens have mod øst og endelig en møblerbar fordelingsgang. Kælder har lyse klinkegulve størstedelen af arealet, nyere køkken med spiseplads samt direkte udgang til haven. Herudover brusebadeværelse, disp.rum med vinduer, fyrrum med naturgas samt særskilt vinkælder! Oveni hatten tilbydes også særskilt atalie/værkstedsrum, drivhus og en maga hyggelig have med flere frugttræer.

Adressen har postnummer 3550 Slangerup, men det er Hillerød kommune. De 2 byer Uvelse/Lystrup er kendt for et aktivt foreningsliv med bl.a. sportshal, idrætsbaner, skole, daginstitutioner og en god slagter! I vil også falde for områdets stier og natur med Lystrup Skov i kort afstand fra ejendommen.

Fra boligen er der blot 10 minutter i bil til Hillerød, hvor I finder alt I skal bruge i hverdagen herudover kan Slangerup og Lynge by nås indenfor 7-8 minutter i bil og har ligeledes gode indkøbsmuligheder. Jeg glæder mig meget til at fremvise denne charmerende bolig - bestil tid til en fremvisning hos ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012 eller 2180 1012, mail; marianne@moellebro.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.