Stendyssevej 4, 3540 Lynge

Funktionel 1-plansvilla i børnevenlige omgivelser.

Opdag denne charmerende villa, præsenteret i klassiske gule mursten, beliggende i et børnevenligt kvarter på en rolig, lukket vej. Med en størrelse på 140 kvm, inkluderer ejendommen en praktisk carport og to rummelige udhuse. Oprindelig tag er skiftet i 2017 til et Decratag.

Gennem årene har hjemmet gennemgået opdateringer, der bl.a. omfatter udskiftning af vinduer i størstedelen af huset samt en ny havedør og eltavle i 2021.

Inde i boligen bydes du velkommen af et entréområde med robuste gulvklinker, der leder ind til en forstue med garderobeplads. Huset byder på et lyst gæstetoilet med potentiale for at indføje en bruseniche, et indbydende køkken med spiseplads, og en separat spisestue. Hjertet i hjemmet er den cirka 43 kvm store vinkelopholdsstue med brændeovn og direkte adgang til den sydvestvendte terrasse, som er perfekt til afslapning og underholdning. Fire soveværelser, herunder et soveværelse og tre yderligere værelser, tilbyder fleksibel plads til familie og gæster, samt badeværelse med gulvvarme. Et funktionelt bryggers med naturgasfyr, vaskemaskine, tørretumbler og ekstra opbevaring fuldender denne indbydende bolig.
Beliggenheden er ideel for familier, med stisystemer, der forbinder til Lynge skole, daginstitutioner, og rekreative faciliteter, samt Lynge hallerne og den charmerende gamle bydel. Indkøbsmuligheder, inklusive SuperBrugsen og Netto samt diverse specialbutikker, ligger inden for kort afstand, ligesom busforbindelser, der nemt forbinder til omkringliggende områder. Grundejerforeningen tilbyder et livligt fællesskab med regelmæssige aktiviteter og et grønt fællesareal for leg og afslapning.

For naturelskere åbner området op for utallige muligheder med Årtusindeskifteskoven, Uggeløse og Lystrup skove, Lynge grusgrav, og Bjerget - et naturskønt område perfekt for familieudflugter eller roligeftermiddagsvandringer langs søerne. "Kløverstierne" i Lynge Naturområde tilbyder ruter i forskellige længder gennem skov, historiske seværdigheder og Mølleådalen, ideelt for vandring og udforskning. Med Lynge Bibliotek, to sportshaller, tennisbaner og padelbaner tilbyder byen et væld af aktiviteter for alle aldre.

Dette hjem er en unik mulighed for at nyde et familievenligt miljø med bekvemmeligheder og natur lige uden for døren.

Ring for fremvisning til den lokalkendte ejendomsmægler Marianne Møllebro, der selv har boet i Lynge i mere end 62 år, tlf. 4816 0012, jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 og 22.00, mail; marianne@moellebro.dk

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.