Tibbevangen 13, Hjortespring, 2730 Herlev

Byg dit helt eget fritidshus i naturskønne omgivelser.

SOLGT I OVERBUD! 

Velkommen til Tibbevangen 13, Hjortespring, 2730 Herlev - dit ultimative fristed mellem naturens ro og byens bekvemmeligheder!

Forstil dig at vågne op til lyden af fuglesang, trække indåndinger af frisk luft og nyde din morgenkaffe på terrassen, omgivet af marker og fredfyldt natur.

Tibbevangen 13, tilbyder ikke bare et stykke jord - det er en invitation til at skabe dit eget tilflugtssted, et sted hvor du kan bygge dit fritidshus i fuld harmoni med naturen og dine drømme.

Du har mulighed for, at opføre dit eget fritidshus i træ på op til 90 kvm. + op til 2 udhuse på op til 10 kvm. hver jfr. lokalplan 68, delområde B. Grunden er solrig og på 796 kvm. Nuværende fritidshus er formentlig til nedrivning, lukket vej i fredelige omgivelser, beliggende ud til fri markarealer og få hundrede meter til skov, gode indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Der er indlagt vand og el samt offentlig kloak. Området er beliggende i landzone.

Planloven tillader seniorgruppen at benytte og bo i deres sommerhus hele året, når de har været pensionister i et år. Øvrige kan benytte det som bopæl i 8 måneder ud af de 12. Tidligere var det kun 6 måneder om året. Dette gør en stor forskel og øger din investering markant. Med muligheden for at tilbringe tid i ens drømmehjem bliver det ikke bare en bolig, men en investering i livskvalitet. Endvidere kan det være mere overkommeligt for folk at eje og vedligeholde et sommerhus. Den billigere boligskat spiller også en væsentlig rolle i reduktionen af udgifterne, hvilket har stor betydning for de løbende udgifter.

Så hvis du drømmer om et liv i harmoni med naturen, samtidig med nem adgang til indkøb og ikke mindst sportsfaciliteter, så lad Tibbevangen 13 være starten på rejsen.
Ring for yderligere informationer til ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.