Harløsevej 192, 3400 Hillerød

Landbrugsejendommen med flere muligheder

Velkommen til Harløsevej 192, 3400 Hillerød, efter mange år i samme familie, er det nu blevet tid til, at en ny ejer kan sætte sit præg på denne hyggelig landbrugsejendom, med kun 6 kilometer til centrum af Hillerød. Der er ikke langt til dagligdagens gøremål, der nås på ca. fem minutter i bil.
Selve ejendommen ligger ugenert og fordeler sig over flere matrikelnumre med 13.6490 hektar, hvor 12,3 kan dyrkes og er i øjeblikket udlejet, men kan gøres fri til en køber. Resten er velegnet til afgræsning eller rekreative formål. Fra ejendommen har du en skøn udsigt til det omkringliggende landskab.
Størstedelen af jordarealerne er beliggende i forbindelse med bygningsparcellen. Ejendommens bygninger er opført i 3 længer ca. 426 kvm. og er sammenbyggede med undtagelse af garage og udhus, så her er der gjort klar til diverse hobbyer eller mindre dyrehold.

Stuehuset er hvidpudset og er oprindelig opført i 1904 og til- og ombygget i 1984, og er med eternittag og vinduer med termoruder. 252 kvm. veldisponerede kvm. at boltre sig på fordelt på to plan. I har mulighed for at bo 2 familier eller 2 generationer, idet Planloven åbner op for at indrette tidligere driftsbygninger til beboelse.

I stueplan træder du ind i entréen med trappe til 1. sal samt gæstetoilet, videre adgang til én af husets store opholdsstuer, hvor der er god plads til at samle hele familien om sofaarrangementet samt udsigt over markarealer. Herudover direkte tilgang til stor spisestue med plads til langbordet, spisekøkken, værelse/kontor, fadebur, hvidt badeværelse med bruseniche og badekar, 2 værelser samt bryggers. Fra bryggers direkte tilgang til tidligere stald. På 1. salen finder du 3 gode værelser, stor opholdsstue med udgang til balkon samt en møblerbar repos. Her har du fint lysindfald og stadig en fin udsigt til marklandskab.

Opvarmning ved pillefyr i driftsbygning og med vand fra Harløse vandværk. I 2004 er kloakken fra huset fornyet med privat trixtank.

Fra Harløsevej er der nemt for tilkørsel til Hillerød motortrafikvej. I Harløse har du et Forsamlingshus og yderligere info omkring skoler, daginstitutioner m.v. kan hentes via kommunens hjemmeside www.hillerod.dk

Her kan man, som den lille håndværker eller fritidslandmand opnå en god kombination med erhverv og privat på samme matrikel, en ejendom med meget natur, der vil kunne tilfredsstille de fleste naturelskere.

For yderligere information og fremvisning - kontakt ejendomsmægler Marianne Møllebro tlf. 4816 0012 eller mail: marianne@moellebro.dk. Ejendommen sælges for dødsbo med fuld ansvarsfraskrivelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.