Pilebakken 2, 3540 Lynge

Meget velholdt 1-plans villa i børnevenligt og roligt område.

Ved denne 185 kvm. store familiebolig har sælger løbende opdateret ejendommen, bl.a. med udskiftning af tagbelægning og tagrender (2018), efterisolering af boligens loft, nye døre og vinduer samt udskiftning af ejendommens køkken ligesom boligens gasfyr er et kondenserende gasfyr fra 2017, hvilket er blandt de større ting der er forbedret ved bolig. Dette er dog ikke udtømmende, hvorfor sælger har udarbejdet en særskilt liste som fås hos medvirkende ejendomsmægler.
Der foreligger en flot tilstandsrapport samt el rapport og ejendommens energimærke er C.
Ejendommen er opført i 1969 og med tilbygning i 1978, beliggende på en lukket mindre villavej med bl.a. børnefamilier, grundareal 700 kvm. Boligen byder på en dejlig terrasse mod sydvest og lidt højt beliggende, så der er fin udsigt fra boligen. Herudover overdækning, tidligere carport (tørring af vasketøj) samt et godt udhus, ialt 34 kvm. + overdækning for brænde - boligen har 2 brændeovne). Overkommelig have med bl.a. et par frugttræer samt plads for parkering af 2 biler. Der er indlagt fibernet.
Indretning: Entre og fordelingsgang, gæstetoilet med mulighed for at etablere bruseniche, funktionelt lyst køkken med plads til måltider og med opdateret hvidevare, Fra køkken direkte adgang til den store lyse vinkelstue med brændeovn, hvor spisepladsen er det første vi møder og her er plads til sammenkomster, udg. til syd/vestvendt terrasse, 4 gode værelser samt stort multirum ca. 36 kvm. med gulvklinker, nye vinduer (2019) og brændeovn m/glasrude. Badeværelse m/lyse klinker (gulvvarme), badekar med bruse. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt opgang til stort loftrum og endelig depotrum ca. 6 kvm.

I ovennævnte ejendom behøver I ikke en større renovering før boligen er indflytningsklar!

Kontakt den lokalkendte ejendomsmægler, der selv har boet i Lynge i 57 år. Jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.