Hammer Bakke 1, 4050 Skibby, Frederikssund kommune, 4050 Skibby

Velkommen til landbrugsejendommen Langagergaard

Langagergaard med lidt over 19 ha avlsjord i drift. Restarealet er gårdsplads og have samt mulighed for at frasælge 3.450 kvm. jord i sommerhusudstykning jfr. landinspektør. Jorden ligger rundt om ejendommen og har indtil nu været bortforpagtet.

Ejendommen er beliggende med direkte og uhindret udsigt til Isefjorden. København C. kan nåes på under 1 time og med let adgang til motorvejen. Her er fred og ro og ingen trafikstøj!

Overordnet består stuehuset af en præsentabel 1 1/2 bolig, 402 kvm., der er opført i 1987, og fremtræder velholdt, bemærk energimærke C. Ejendommens udbygninger på i alt ca. 856 kvm. Her er flere solide og vedligeholdte driftsbygninger opført i mursten og med eternittag og vil forholdsvis enkelt kunne indrettes til andre formål f.eks. maskinhuse, lagerlokaler m.v. Der er gode tilkørselsforhold. En landbrugsejendom med naturskønne omgivelser med god jagt og god plads.

Ejendommen sælges uden maskiner.

Boligen indeholder stor hall m/pejs, spisestue og stor ca. 5o kvm. opholdsstue, badeværelse, 2 gode værelser, Invita spisekøkken m/brændeovn, grovkøkken, bryggers m/brus, olie- og brændefyr. 1. sal er indrettet med møblerbart rum, 2 meget store værelser, det ene værelse m/brændeovn, rummelig opholdsstue, stort værelse m/direkte adgang til badeværelse.

Konklusion: En attraktiv ejendom med godt bygningssæt og god jord!

Vil du gerne se ejendommen? kontakt os og bestil en fremvisning. Ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.