Lynghøjvej 20, 3540 Lynge

Indflytningsklar, 186 kvm. i 1-plan med bl.a. 4 værelser

Velholdt bolig på 186 kvm. er drømmen for en hver familie, som har brug for lidt ekstra plads samt dobbelt carport og udhus. Ejendommen er opført i år 1960 og er løbende blevet opdateret og tilbygget. Beliggende centralt i Lynge på lukket villavej med børnefamilier, tæt adgang til indkøb, daginstitutioner og skole, sport m.v. på en 800 kvm. grund med fliser og terrasser/solkroge anlagt rundt om huset, så man kan nyde solen hele dagen. Haven er endvidere lukket af med plankeværk. I år 2012 blev der opsat solceller, på den gamle ordning, hvilket er med til, at få et lavt varmeforbrug. Indretningen lyder således: Stort lyst nyrenoveret bryggers med hårde hvidevarer og god skabsplads, herfra kommer man ind i ejendommens fordelings gang med indbygget skydeskab, badeværelse med bruseniche, 3 værelser med nyere gulve, stor forældre afdeling med et meget stort badeværelse bl.a. jacuzzi og bruseniche, og herfra indgang til forældresoveværelse med skydeskabe og udgang til terrasse. Endvidere er der i soveværelset opsat varmepumpe, så man kan få den helt perfekte temperatur. Anden afdeling af huset består af et fint køkken med bl.a. granitbordplade og med plads til spiseafdeling eller når børnene skal lave lektier - herfra er der udgang til terrasse mod øst, to store stuer en suite med adskillelse af få trappetrin. Perfekt til åben spisestue og tv-stue. Der er i stuen opsat både brændeovn og varmepumpe. Som et ekstra plus i denne ejendom er der installeret fibernet. Ejendommens tag og vinduer er udskiftet ligesom naturgasfyrret.
Ring for fremvisning eller yderligere informationer om ejendommen, til den lokalkendte ejendomsmægler, der selv har boet på vejen. Tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk. Jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00.

UNDLAD IKKE AT SE DENNE BOLIG INDEFRA!

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Uggeløse Skov: 164 ha stor skov med to moser, Sortemose og Bøllemose. Terrænet i Uggeløse skov er bølget, mens det mod syd er mere bakkeformet. I den sydlige del af skoven er der gode muligheder for, at nyde en stille skovtur. Den nordlige del er hundeskov og her findes også en terrænbane Se mere på www.skovognatur.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.