Se det digitale energimærke

Kirkevangen 37

, 3540 Lynge

1 / 16
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 150.000
Brutto
i
12.662
Netto
i
10.969
Boligareal 189 m²
Kælderareal 41 m²
Garage 34 m²
Grundareal 896 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1969 /1974
Sagsnummer 3541803
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.728
Ejendomsværdiskat 1.444
Renovation 220
Grundejerforening 42
Skorstensfejning 38
Rotteafgift 7
Husforsikring 774
Ejerudgifter i alt 4.252

189 kvm stort Johan Chirstensensvilla med 42 kvm. kælder og en dobbelt garage m/aut. portåbner

Dejlig stor Johan Christensen-villa opført i et-plan med et boligareal på 189m2 og kælderareal på 42m2, der efterfølgende er tilbygget - Hertil hører stor dobbelt garage på 34m2 med aut. portåbner, Grundareal 896m2 Ejendommen er fredeligt beliggende forenden af lille stikvej og direkte sti til grønt område/fællesareal - denne bolig ligger rigtig godt!

Ønsker du at bo i en stor villa, som er opført i kvalitetsmaterialer fra starten og som indeholder mange muligheder, for at nyde dit hjemmeliv både ude som inde, så er chancen her.

Ejendommen byder på et stort boligareal med store rum og hertil er der en god tør kælder med højt til loftet og som rummer mange muligheder for indretning. Pt. fremstår etagen i rå form, som man selv kan indrette som man gerne vil have den. Der er en dejlig stor dobbelt garage og god plads til 2 store biler. Fra husets stue er der et stort glasparti med skydedør til et stort overdækket areal, som binder huset sammen med indgang til garagen. Det overdækkede areal, som ligget godt i læ, giver fin mulighed for at kunne spise ude sammen med vennerne i sommerhalvåret. Endvidere byder haven på en skøn stor pool. Haven er i øvrigt temmelig ugeneret, uden indkigsgener fra naboer mv.

Boligen indeholder følgende:
Entré med granitgulv og stort garderobeskab i mahogni-finér, pænt stort spise-køkken som ligger i direkte forbindelse med huset bryggers. Køkkenet har granitbordplader, flot frit hængende emhætte i stål, endvidere indbygningsovn i stål og keramisk kogeplade. I køkkenet har man valg at bevare de oprindelige mahogni-skabe fra Johan Christensen.

Stort bryggers med nyere kondenserende naturgasfyr fra 2017, vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der adgang til den store lyse opholdsstue med velholdte lyse parketgulve og stort skønt pejsehjørne i granit, Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede fliseterrasse, hvor du har aftensolen til den går ned.

Opholdsstuen ligger i åbnet forbindelse med stor gildesal med "hjemmebar". Rummet vil nemt kunne opdeles til endnu et soveværelse. Fra gildesalen er der nedgang via flot massiv vindeltrappe til husets kælderareal, hvorfra der er udgang.

Endvidere indeholder boligen et værelsesafsnit med et meget stort værelse (oprindelig 2) pænt lyst badeværelse med brus og stort forældresoveværelse med skabsvæg og med adgang til husets anden badeværelse. Badeværelset fremstår med lyse fliser på væggene, granitgul, væghængt toilet og spabadekar, i hvid sanitet.

Alle værelser har lyst parketgulv og udgang til haven.


Området: Lynge er beliggende mellem Hillerød, Allerød og Farum i en radius af ca. 7 km. fra Farum i Allerød kommune. Busser kører igennem Lynge se køreplaner på www.dinoffentligetransport.dk. Byen har en lang historie tilbage i tiden, men er bedst kendetegnet ved, at være udbygget kraftigt gennem de seneste 25-30 år og senest med en nyere stor udstykning med blandede 1-plansboliger og kædevillaer. Byen har trods sit relativt lave indbyggertal både egen skole, flere dag-/fritidsinstitutioner, sportshaller samt gode indkøbsforhold med bl.a. Brugsen, Netto, bager m.v. Byen tiltrækker således mange unge børnefamilier, der ønsker "luft omkring sig".Der er godt med grønne områder i kort afstand fra boligen. Uggeløse Skov: 164 ha stor skov med to moser, Sortemose og Bøllemose. Terrænet i Uggeløse skov er bølget, mens det mod syd er mere bakkeformet. I den sydlige del af skoven er der gode muligheder for, at nyde en stille skovtur. Den nordlige del er hundeskov og her findes også en terrænbane Se mere på www.skovognatur.dk. Serviceoplysninger: Yderligere informationer om daginstitutioner m.v. fås i Allerød kommune, tlf. 48 100 100, Allerød kommunes hjemmeside www.alleroed.dk eller hos medvirkende ejendomsmægler Marianne Møllebro, der er lokalkendt - træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 - tlf. 4816 0012.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge" 
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning