Se det digitale energimærke

Perlestensvej 25

, 3540 Lynge

1 / 18
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 148 m²
Carport 33 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 753 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 2004
Sagsnummer 3541782
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 753
Ejendomsværdiskat 1.794
Renovation 263
Grundejerforening 223
Rotteafgift 10
Husforsikring 271
Ejerudgifter i alt 3.313

NYMALET og indflytningsklar Lind & Risør villa i en attraktiv udstykning.

Velkommen til Perlestensvej 25, Lynge/ Allerød kommune, en flot og velholdt nyere villa med indbygget dobbelt carport og isoleret udhus samt veludnyttede 190 etagemeter. En veldrejet planløsning i ét- plan, der blandt andet byder på et lyst køkken-alrum med flot lysindfald, en lys opholdsstue med udgang til terrasse mod syd og fire gode værelser og samtidig er beliggende i fredelige omgivelser - tæt til grønne områder, lukket børnevenlig vej, 5 minutter til den afholdte Lynge skole, daginstitutioner samt fritidsaktiviteter via de 2 Lynge haller og kun 7 minutter til Årtusindskifteskoven. I samme korte gåafstand ligger dagligvarer, busstoppested m.v.

Ejendommen er opført i 2004 og præsenterer sig flot med gult murværk, helvalmet betontegl og hvide vinduesrammer. Dobbelt carporte og udhus tæller hele 40 kvm. heraf isoleret udhus 9 kvm.

Indretningen er lys og åben, og der er gulvvarme i hele boligen. Boligens stue og værelserne har flotte nyslebne trægulve. Køkkenet er indrettet med opmuret kogeø, vandskuret og granitplade, ovne i arbejdshøjde, køle- og fryseskab m.v. Mod stuen er der opmuret væg , der er vandskuret og malerbehandlet hvid. Her er plads til mange i spise/stueafdelingen der er ca. 40 kvm. og rummet får et flot lysindfald via dobbeltdør til terrassen og godt med vinduer. Herudover er der overalt i ejendommen opsat spot, der i aftenmørket giver en flot rumvirkning.

Værelserne er fordelt således, at forældrene har et soveværelse 14 kvm. med skabsvæg og badeværelse med bruseniche, mens hjemmets børn deles om hjemmets andet badeværelse med kar. Entré er rummelig, med opbygget spot, indbygget skab og garderobeplads, 2 gode værelser på 11 kvm. Læg hertil to værelse mere (kontor/gæsteværelse og soveværelse). Planløsningen afrundes af et rummeligt bryggers med direkte indgang fra carporten, vaskefaciliteter, fryser og fint med indbygget skabsplads samt vask. Herudover tilbyder boligen Nilan luft til luft varmepumpe, termostatstyret gulvvarme i alle rum og central støvsuger medfølger. Der er filt på alle indvendige vægge og de er nymalet i hvid farve.

Ude har I en velanlagt aflukket syd- og vestvendt have og helt ugeneret med flisebelagt terrassemiljø, Ejendommen ligger ugenert og er omkranset af en høj og flot hæk, samtidig en dejlig lukket regulær have. Der er flisebelagt rundt om ejendommen og en stor sydvestvendt terrasse. flagstang, frugttræer og udvendige vandhaner på 2 sider af boligen.
Du får her en rigtig god bolig, som både er tæt på byen og den smukke natur! Der ligger bl.a. en lille ugenert sø kun 200 meter fra ejendommen, som nogen anvender til at fiske i, hvis man har den interesse.

Grundejerforeningen har gode og velholdte fællesarealer, bl.a. en stor legeplads. Vejene er lukket af, så det er trygt og godt at færdes i området for børnene, når de skal til legekammerater og i skole.

Glæd dig til at opleve denne lækre, nyere villa med egne øjne. Ring og bestil en fremvisning hos den lokalkendte ejendomsmægler, der selv har boet i byen i mere end 56 år. Jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 på telefon 4816 0012. eller mail marianne@moellebro.dk

Området:
Lynge er beliggende mellem Hillerød, Allerød og Farum i en radius af ca. 7 km. Byen har en lang historie tilbage i tiden, men er bedst kendetegnet ved at være udbygget kraftigt gennem de seneste 25-30 år og senest med en nyere udstykning med blandede 1-plansboliger og kædevillaer. Byen har trods sit relativt lave indbyggertal både egen skole, flere dag-/fritidsinstitutioner samt gode indkøbsforhold med bl.a. Brugs, Netto, bager m.v. Byen tiltrækker således mange unge børnefamilier, der ønsker "luft omkring sig" - der er kun ca. 5 minutter til Årtusindeskifteskoven fra boligen.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge" 
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning