Se det digitale energimærke

Uggeløse Bygade 104

, 3540 Lynge

1 / 22
1 / 3
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.445.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 175.000
Brutto
i
15.202
Netto
i
12.976
Boligareal 125 m²
Kælderareal 3 m²
Garage 25 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 815 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1920 /2011
Sagsnummer 3541775
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.646
Ejendomsværdiskat 823
Renovation 217
Skorstensfejning 38
Rotteafgift 5
Husforsikring 335
Ejerudgifter i alt 3.063

TOTALRENOVERET BOLIG I 2011, 125 VELUDNYTTEDE KVM. I DEN ÆLDRE DEL AF UGGELØSE

Har man ligesom så mange andre familier forelsket sig i Nordsjælland og udset sig dette geografiske område som sin nye base, så er der her en INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM. Her får man opfyldt ønsket om den perfekte kombination mellem fred, ro, smuk natur og lokalt byliv, samtidig med at man stadig bor tæt på København. Faktisk bor man kun 22 km fra Indre By, eller hvad der svarer til små 38 minutter eller i kort gåafstand til offentlig bustransport (3 minutter) Farum S-tog.

Det fine hus fra1920 har hjemme på Uggeløse Bygade 104, som kan betegnes som en rigtig god beliggenhed for familier med trang til natur. I 2011 har sælger udført er gennemgribende om- og tilbygning på denne hyggelige plet i det gamle Uggeløse, hvor grundarealet udgør 815 kvm., Her venter en skøn have med solrige terrasse- og opholdskroge under åben himmel; et eventurligt kapitel for sig. Afslutningsvis præsenterer ejendommen en god overdlækket terrasse, nyrenoveret garage 25 kvm. og nyrenoveret isoleret udhus/værkstedsrum, brænderum samt en ekstra parkeringsplads til bil nummer to, så husstanden kan parkere to biler eller tilbyde ekstra plads til gæsterne.
Bolig's 125 kvm. er fordelt med stueplan 95 kvm, 1. sal 30 kvm. og en mindre "vinkælder". Der er gulvvarme i hele stueplan og central støvsuger ligesom der er separat kloakeret.

Du bydes indenfor i en hyggelig entre, med nedgang til ca. 5 kvm. kælder/depotrum og endelige en hvidmalet trappe til 1. sal. Skydedør til stuen og det hyggelige køkken/alrum/stue, køkken med loft til kip og velux vinduer(super lysindfald) og alrum med plads til mange, Morsø brændeovn m/glasrude, lyst funktionelt køkken. Flot badeværelse og lysindfald, bruseniche samt loft til kip, funktionelt bryggers med gasfyr og vaskefunktioner samt depotplads, udgang til hyggelig lukket gårdhave og endeligt et ca. 14 kvm. værelser evt. kontor. 1. sal byder på dejligt stort og lyst soveværelse med loft til kip samt flot badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, flot lysindfald og udsigt til natur og endelig et dejligt arbejdsværelse med flere muligheder.

Super hyggelig anlagt have med flere fine detaljer, velegnet hundeejendom! ligesom der er gode grønne områder for "hundeluftning".

Der foreligger en fejlfri tilstandsrapport ligesom elrapports forhold er udbedret inden en køber får nøglerne til denne fine ejendom.

Kontakt den lokalkendte ejendomsmægler, der selv bor på vejen for en fremvisning, idet jeg træffes alle ugens dage mellem kl.9.00 - 22.00 tlf. 48 16 0012 eller mail marianne@moellebro.dk


Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge" 
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning