Bastrupvej 28, 3540 Lynge

MASSER AF NATUR OG NÆRMEST INGEN STØJ

Godt gemt på stikvej af Bastrupvej og med en flot ankomst finder du denne suveræne park - ubeskrivelig SMUKT - flot indpasse i naturens farver med stedsegrønne træer og planter, ligger denne perle af en bolig, der IKKE ER NY, MEN VELHOLDT, hvilket tilstandsrapport, energimærke og elrapport beskriver.

Fra ejendommen kan Bastrup sø skimtes ligesom den nærliggende Mølleåens golfklub kan nåes på 2 ben indenfor 7 minutter. Ejendommen er beliggende i Allerød kommune.

120 kvm. funktionel villa i étplan og med 25 kvm. muret garage - beliggende med et grundareal i landzone med lidt over 3 ha. - nøjes ikke kun med at se foto - denne bolig bør opleves ved besøg og sammen med ejendomsmægleren!

Indretning: Lys og præsentabel entre/fordelingsgang, gæstetoilet, 3 værelser p.t. indrettet i 2 gode værelser, badeværelse med kar og bruseniche, bryggers med kondenserende oliefyr, funktionelt køkken og en dejlig lys opholds- og spisestue med flot lyst trægulv og udgang til terrasse mod syd, samt en meget smuk stor have med flagstang og drivhus.

EN SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM! Ring til den lokalkendte ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012, der træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 -22.00 eller send en mail marianne@moellebro.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.