Se det digitale energimærke

Pilebakken 10

, 3540 Lynge

1 / 22
1 / 3
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 200.000
Brutto
i
17.636
Netto
i
15.054
Boligareal 231 m²
Kælderareal 73 m²
Carport 33 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 1.259 m²
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 1970 /2005
Sagsnummer 3541714
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.098
Ejendomsværdiskat 2.056
Renovation 224
Skorstensfejning 67
Rotteafgift 6
Husforsikring 471
Ejerudgifter i alt 4.922

VELEGNET TIL TO GENERATIONER - 304 ETAGEMETER BELIGGENDE MED FLOTTE UDSIGTER TIL NATUR

Højt beliggende med første parket forenden af lukket stille vej og med et grundareal 1.259 kvm. (den største grund i området).

En villa i et håndværksmæssigt kvalitetsbyggeri, og med naturudsigter fra flere sider af boligen bl.a. den smukkeste udsigt over landskabet mod Hillerød og Frederiksborg slots spir og tårne.
Mod vest, hvor det er muligt fra første parket at opleve den smukkeste solnedgang og med skovareal i baggrunden.

Boligen oser af kvalitet lige fra du står foran hoveddøren - 231 kvm. boligareal 73 kvm. lys høj kælder opført i 1970 samt 45 kvm. dobbelt carport og udhus opført i 2005. Sælger har løbende opdateret ejendommen med udskiftning af boligens køkken ligesom der er lagt gulvvarme i stuen med flot trægulv og i køkken. Værelsesfordelingen med værelser både i stueplan og på 1. sal giver rigtig gode muligheder ved denne ejendom. Et dejligt lyst og stort køkken/alrum i tilknytning til en fin lys opholdsstue med udgang til haven og en super udsigt. Herudover har sælger fået efterisoleret væg i underetagen. Størstedelen af ejendommens døre og vinduer er udskiftet og lavenergiruder er isat. Etablering af dør mod vest, hvor der er mulighed for, bl.a. at nyde den smukkeste aftensol. Derudover terrasser mod øst og syd, hvor der er mulighed for, at nyde solen på denne ejendom. Så man har rig mulighed for at nyde solen på denne ejendom. Her er 5 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, bruserum, et ekstra køkken i kælderen, sauna, viktualierum etc. og ikke mindst "gildesal" med pejs. Et velindrettet disponibelt rum med vinduer, gulvvarme - kan f.eks. indrettes til fint kontor eller gæsteværelse. EN EJENDOM DER BØR OPLEVES INDEFRA.
Alle 304 kvm. opvarmes og sælgers seneste årlige varmeforbrug udgør kr. 17.049,58.

Udstyr: Altaskiffer gulv i hall, hvidt sanitet, parketgulve, pejseindsats i stuen og pejs i "gildesal" i underetagen, klinker i disponible rum, filset mur i stue, lyse træfiner skabe og låger, velanlagt have med terrasser, udvendig pejs og swimmingpool.

EN EJENDOM, DER FORTJENER, AT BLIVE BEDØMT INDEFRA.

Kontakt den lokalkendte ejendomsmægler, der selv bor i området for yderligere informationer, idet jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 på telefon 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk


Området:
Lynge er beliggende mellem Hillerød, Allerød og Farum i en radius af ca. 7 km. fra Farum i Allerød kommune. Busser kører igennem Lynge se køreplaner på www.dinoffentligetransport.dk.

Byen har en lang historie tilbage i tiden, men er bedst kendetegnet ved, at være udbygget kraftigt gennem de seneste 25-30 år og senest med en nyere stor udstykning med blandede 1-plansboliger og kædevillaer. Byen har trods sit relativt lave indbyggertal både egen skole, flere dag-/fritidsinstitutioner, sportshaller samt gode indkøbsforhold med bl.a. Brugsen, Netto, bager m.v. Byen tiltrækker således mange unge børnefamilier, der ønsker "luft omkring sig".

Uggeløse Skov: 164 ha stor skov med to moser, Sortemose og Bøllemose. Terrænet i Uggeløse skov er bølget, mens det mod syd er mere bakkeformet. I den sydlige del af skoven er der gode muligheder for, at nyde en stille skovtur. Den nordlige del er hundeskov og her findes også en terrænbane Se mere på www.skovognatur.dk.

Serviceoplysninger:
Yderligere informationer om daginstitutioner m.v. fås i Allerød kommune, tlf. 48 100 100, Allerød kommunes hjemmeside www.alleroed.dk eller hos medvirkende ejendomsmægler Marianne Møllebro, der er lokalkendt - træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 - tlf. 4816 0012.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge" 
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning