Lynge Bygade 14A, 3540 Lynge

3 vær. rækkehus med egen balkon og have samt kælderrum og udhus.

Stendyssegården i den gl. bydel af Lynge, fredeligt beliggende, kort afstand til offentlig transport, sports- og gode indkøbsmuligheder, 5 minutter fra ejendommen.
Boligens have er omkranset af en bøgehæk, særskilt udhus + et fælles udhus med haveredskaber.

Indretning: Entre med klinkegulv og hvidpigmenteret trappe til 1 sal. Lyst badeværelse med vindue og hvide gulv- og vægfliser samt bruseniche. Funktionelt køkken, med keramiskplade nedfældet i granitplade, indbygningsovn og emhætte. Lys opholdsstue med plankegulv og udgang til egen balkon mod vest. 1 sal byder på 2 værelser med loft til kip og synlige bjælker. ialt 35 kvm. på 1. sal.
Der er nedgang til 2 kælderrum under boligen. Her er egen el- og vandmåler, samt gasfyr. Årligt varmeforbrug 2018 pr. måned kun kr. 417,00.

Ejendommens husforsikring betales via fællesforsikring og indgår i årlige fællesudgifter der i 2019 udgør kr. 5.000,00 (snerydning, vedligeholdelse af fællesarealer, husforsikring, udvendig fælles belysning m.v.)

Til bebyggelsen er der parkeringsareal og med en fast plads til hver bolig ligesom der er gæsteparkering, cykeloverdækninger, hyggelig pavillon i gårdspladsen. Der er opsat udvendig belysning fra parkeringsareal og til boligen.

Årtusindeskifte skoven ligger i meget kort afstand fra ejendommen ligesom naturområdet bag Lynge Brugs bestemt kan fremhæves.
Ring for evt. spørgsmål eller fremvisning til den lokalkendte ejendomsmægler, der selv har boet i Lynge i mere end 56 år, tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.