Nøglegårdsvænge 2, 3540 Lynge

Lys og indbydende bolig i bedste omgivelser!

Her er den perfekte bolig til den lille børnefamilie eller seniorparret, der ønsker et ekstra værelse, når barnebarnet skal overnatte!

1-plans kædevilla i den kendte Lind & Risør kvalitet, beliggende SUPER BØRNEVENLIGT - opført i 2003 - funktionelt indrettet med 3 værelser + kontor, dejligt køkken/alrum, lys opholdsstue, flotte badeværelser, bryggers og stor integreret carport samt udhus.

Villaen er på 120 kvm. - alle godt udnyttede. Kvaliteten er som altid i focus hos Lind & Risør - boligen har gulvvarme overalt, varmegenvinding, stue og værelser er med trægulve og øvrige gulve er med klinker. Der er separat forældreafdeling med soveværelse med eget bad i den ene ende af huset, og modsat er de 3 værelser placeret sammen med badeværelse nr. 2, idet den lyse stue og køkken/alrum er bindeleddet mellem afdelingerne. Fra stuen udgang til dejlig terrasse.

En lys og dejlig bolig, der er lige til at flytte ind i og med en varmeøkonomi der kan gøre "vennerne" misundelige - kun kr. 650,- pr. måned!!!

Området:
Lynge er beliggende mellem Hillerød, Allerød og Farum i en radius af ca. 7 km.
Byen har en lang historie tilbage i tiden, men er bedst kendetegnet ved at være udbygget kraftigt gennem de seneste 25-30 år og senest med en ny stor udstykning med blandede 1-plansboliger og kædevillaer, hvor netop denne bolig er beliggende. Byen har trods sit relativt lave indbyggertal både egen skole (adgang ad cykelsti), flere dag-/fritidsinstitutioner, Lynge Hallen og stadion med et stort udbud af forskellige sportsaktiviteter samt gode indkøbsforhold med bl.a. Brugs, Netto, slagter m.v. Byen tiltrækker således mange unge børnefamilier, der ønsker "luft omkring sig". Der er ca. 5 minutter til Årtusindeskifteskoven fra boligen.

Serviceoplysninger:
Yderligere informationer om daginstitutioner m.v. fås i Allerød kommune, tlf. 48 100 100, Allerød kommunes hjemmeside www.alleroedkommune.dk eller hos medvirkende ejendomsmægler Marianne Møllebro, der er lokalkendt - træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 - tlf. 4816 0012.
Se endvidere min hjemmeside www. moellebro.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.