Overvejer du at sælge din bolig ?

Ejendomsmæglerfirmaet Marianne Møllebro blev etableret i marts 1998, da jeg - efter mere end 15 års beskæftigelse i ejendomsmæglerbranchen i Allerød og Farum kommuner - ønskede at starte en fri og selvstændig ejendomsmæglervirksomhed.
Forinden havde jeg gennemgået en kommunaluddannelse og arbejdet 11 år i det offentlige regi. Endvidere har jeg taget eksamen som advokatsekretær.
Desuden er jeg valuar - en overbygning til ejendomsmægleruddannelsen - hvilket giver en byggefaglig indsigt i branchen og som betyder, at jeg kan være sagkyndig i boligsager ved domstolene m.v.
Jeg tilbyder mange års lokalkendskab - mere end 56 års bopæl i Allerød kommune. Jeg er gift med Mogens, der i mere end 49 år har været lokal håndværksmester, og vi har 3 voksne piger.
Uanset hvordan du har det med at købe og sælge bolig, vil du være i gode hænder hos mig. Jeg overlader intet til tilfældighederne og sørger for, at du kommer sikkert i mål, uanset om du vil købe eller sælge.
Det skulle glæde mig at hjælpe dig med din kommende bolighandel.
Forretningsoplysninger:
Firmaet har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. 7011 2020. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Se www.tryg.dk
Faglige organisationer:
Danske Ejendomsmæglerforeningen, Islands Brygge 43, 2300 København S, se www.de.dk
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk
Forbrugerklagelov, der er trådt i kraft den 1. oktober 2015, pålægger ejendomsmæglervirksomheder, at oplyse forbrugerne om, hvor du som forbruger evt. kan indbringe en tvist mellem dig som forbrugeren og ejendomsmægleren.
Dette kan ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S., tlf. 7025 3666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk


lynsøg
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
 
Åbningstider:
Træffes på telefon alle ugens dage mellem kl. 9 - 22
Nyeste: