Se det digitale energimærke

Lynge Stationsvej 1E

, 3540 Lynge

Åbent hus Søndag d. 25.11.2018 kl. 14:00 - 14:30
1 / 16
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 100.000
Brutto
i
8.897
Netto
i
7.541
Boligareal 95 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 154 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1988
Sagsnummer 3541793
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 929
Ejendomsværdiskat 866
Renovation 214
Grundejerforening 588
Rotteafgift 2
Ejerudgifter i alt 2.599

Indflytningsklart rækkehus i efterspurgt bebyggelse, centralt i Lynge

En virkelig velholdt bolig - såvel udvendig som indvendig!
95 kvm. velisoleret bolig fra 1988 fordelt i 2 plan på henholdsvis 50 kvm. og 45 kvm. Nemt at vedligeholde - lave varmeudgifter. Lukket ugenert og hyggelig for- og baghave - sydvendt baghave med terrasse samt en dejlig nymalet balkon ligeledes mod syd med markise. I for- og baghave er etableret hvide havelåger, der aflukker matriklen. Herudover et mindre udhus i baghaven. Bebyggelsen er præget af et godt naboskab, hvor en hjælpende hånd altid er parat, hvis behovet er der!

Boligen har status som ejerlejlighed, moderne indretning og i vedligeholdelsesmæssig nemme materialer. Grønt fællesareal med parkering og legeområde.

Du bydes indenfor i en lys entre med lyse gulvklinker, garderobeplads samt loftlem til et pænt stort depotrum (der er udvidet i forhold til standard). Hyggeligt soveværelse eller spisestue med dobbeltskab og nyere hvidpigmenteret trægulv. Direkte adgang til lys opholdsstue med flotte nyere trægulve, der er opdelt med en muret hvid halvvæg for et funktionelt lyst køkken med alle hårde hvidevare, lyst nyere trægulv. Fra stuen er der udgang til en virkelig dejlig balkon/terrasse 10,7 kvm., hvor der er plads til havemøbler og en "drømmeseng", og som sælger udtrykker det "guldet" i dette hus, specielt når solen skinner, men også en fin udsigt til natur. I underetagen er der 2 gode lyse værelser, hvoraf det ene værelse har skabsvæg, direkte udgang fra begge værelser til en lukket ugenert have. Herudover byder boligen på et lyst badeværelse med bruseniche, skabe m.v. samt et funktionelt bryggers med nyere gulv samt vask, bordplads, opbevaringsreoler, vaskemaskine, tørretumbler og skab. I fordelingsgangen er det muligt at etableret "en arbejdsplads" under trappen. Bemærk et meget lavt varmeforbrug, årlig udgift kr. 5.330,00 eller månedlig kr. 444,00. Boligens kondenserende gasfyr er fra 2014.

Ejerforeningens fælles husforsikring, der betales via ejerforeningen er forsikret incl. alt hos TopDanmark.

EN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG I GODE OMGIVELSER OG MED OFFENTLIG TRANSPORT UDENFOR DØREN. Indkøbsmuligheder kan klares i kort gåafstand fra boligen til Lynge bytorv hvor der er en Super Brugs, Netto, cykelforretning, sportsfysioterapi, isenkræmmer, apotek samt læger og tandlæge, Herudover byder Lynge på hele 2 sportshaller og kondicenter så mulighederne for vedligeholdelse af din krop er god!

Lynge (Allerød kommune) byder på rigtig gode naturoplevelser, idet en tidligere grusgrav m.v. er omdannet til naturområde ligesom Lynge byder på grøn, blå, rød og sort afmærkede cykelruter langs søer og flere dejlige skove.
Ring for fremvisning eller yderligere informationer til den lokalkendte ejendomsmægler Marianne Møllebro med bopæl i Lynge i mere end 55 år, idet jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 tlf. 4816 0012 eller via mail marianne@moellebro.dk.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge" 
kontakt
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge
 
Telefon:
+45
 4816 0012
CVR nummer:
20547332
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning